Sportivi in acțiune

LogoSIADespre noi

Cine suntem :

Daniel Zafiris este coordonatorul proiectului Sportivi in Actiune Romania.

A jucat fotbal pentru echipele Petrolul Ploiesti si Politehnica Iasi(pe timpul studiilor universitare). In anul 1991 a fost selectionat in echipa nationala universitara a Romaniei pentru a participa la Universiada din Sheffield-Anglia. In anul 1995 a castigat Cupa Romaniei la fotbal jucand apoi in Cupele Europene. Este casatorit si are 3 copii.

Proiectul SIA Romania este un proiect crestin sportiv in cadrul fundatiei Romania ProCulture . El isi propune :

  1. Sa creeze un cadru in care sportivii, antrenorii, studentii si profesorii de la facultatile de sport din tara sa-si dezvolte potentialul la maxim, sa se formeze armonios atat din punct de vedere fizic,cat si social, emotional si spiritual.
  2. Sa fie un factor mobilizator in educarea tinerilor care iubesc sportul, in vederea formarii unui caracter integru in vietile lor.
  3. Sa fie un sprijin emotional si spiritual pentru toti sportivii si antrenorii care la un moment dat se pot confrunta cu situatii dificile atat in plan sportiv cat si in plan personal.

Ce facem(oferim) :

Organizam competitii sportive,tabere, intalniri, actiuni sociale, pentru a incuraja copiii,adolescentii si tinerii sa practice sportul si sa devina adevarate modele de viata pentru toti cei din jurul lor.

Prin intalnirile de consiliere personala, bazate pe valorile moral-crestine, dorim ca sa ajutam sportivii si antrenorii sa depaseasca momentele de criza prin care trec, pentru a putea concura cu succes la cel mai inalt nivel. Organizam seminarii(prelegeri) pe diferite teme :

  • Inteligenta emotionala
  • Formarea unui caracter integru intr-un sportiv
  • Echilibru intre viata sportiva si viata privata
  • Capacitatea de a concura sub presiune
  • Lucrul in echipa, motivatie, performanta, focalizare
  • Viata de familie, principii de comunicare
  • A fi un sportiv de succes

Contact

Site: http://www.sportiviinactiune.ro