OSCER Iasi Sf. Andrei

Grupul de studenti OSCER IAŞI Sf. Andrei insumeaza un numar de aproximativ 50 de persoane, din diferite localitati, facand parte din mai multe biserici evanghelice.

În centrul activitatilor noastre Îl pozitionam pe Dumnezeu, planul Lui pentru noi ca si tineri, modalitatile prin care El se foloseste de mediul studentesc in care suntem, de studiile si vocatiile noastre pentru formarea si cresterea celor din jur spre o asemanare cu El.

În ciuda faptului ca suntem diferiti, in timp am invatat sa lucram si sa gandim impreuna pentru atingerea scopurilor comune. Valorile ce stau la baza activitatilor noastre sunt: Cuvantul, partasia, inchinarea, evanghelizarea, ucenicia si implicare activa. Pentru buna functionare grupul este condus, in prezent, de o echipa de coordonare.

Suntem deschisi nu doar studentilor si nu doar crestinilor evanghelici in marea majoritate a activitatilor noastre.

Întalniri regulate
Activitați desfașurate Locația
Ora
Rugaciune
Rugaciune & cantare Diferite locații 20
Grupe de casa
Partașie & studiu biblic Diferite locați 20
Întalnirea principala
Lauda & inchinare
Discutii pe diferite teme
Explozia bucuriei (intalnire evanghelistica speciala)  
*la anumite intervale de timp
Fundatia Filocalia
Intersectia Bucsinescu
(langa Ziarul de Iasi)
18

Pentru ca ne simtim bine impreuna, ne place sa petrecem timp unii cu alti in excursii, la sport, la un film, dar si nascocind tot felul de jocuri, sau pur si simplu la discutii.

Suntem deschisi tuturor celor care doresc sa ne cunoasca, si datorita faptului ca unul dintre lucrurile pe care-l iubim este sa cunoastem oameni noi si sa legam prietenii.

Persoane de contact:

  • Eliza Cojocariu, oscer_is@yahoo.com, 0767 192 226
  • Ionel Sbiera, oscer_is@yahoo.com, 0748 295 215

Adresa Web:

http://www.oscer.ro/grupuri-oscer/46-sf-andrei-iasi