Neemia

Despre

Suntem o Biserica Tanara
Atmosfera este plina de vitalitate, energie si veselie. Din cei aproximativ 230 de membri, 40% sunt studenti si elevi iar media de varsta este de 25 de ani. Am inceput sa ne intalnim ca biserica publica din 1997 si majoritatea celor care s-au hotarat sa devina ucenici ai lui Hristos sunt prietenii si colegii nostri. Orice tanar din Iasi se va simti binevenit in mijlocul nostru si isi va gasi repede locul.

Suntem o Biserica Relevanta
Constienti de prapastia culturala dintre biserica contemporana si societate am incercat sa eliminam cat mai multe bariere. Ne inchinam lui Dumnezeu folosind o muzica moderna si comunicam ceea ce credem intr-un limbaj al secolului XXI. Suntem informati, conectati la evenimentele cetatii in care traim, framantati de problemele actuale ale tinerilor. Organizam evenimente pentru tineri: concerte, concursuri sportive, “iesiri la iarba verde”, dezbateri pe teme de interes general. Dorim sa fim relevanti pentru societatea in care Dumnezeu ne-a asezat si in acelasi timp sa ramanem in ascultare de El. Relevanta culturala nu este decat un mijloc de a implini mai eficient Marea Trimitere a Mantuitorului nostru.

Suntem o Biserica in Crestere
Am inceput sa ne intalnim ca biserica publica in 1997 si atunci eram 25 de persoane. Dumnezeu a lucrat an de an la inimile prietenilor si colegilor nostri, astfel ca in prezent suntem 230 de persoane. Vedem in fiecare an cum Dumnezeu aduce noi valuri de oameni insetati de iertare, de acceptare, de vindecare. Am asistat la numeroase minuni si marturii ale celor rascumparati de Domnul nostru Isus Hristos. Suntem convinsi ca Dumnezeu va lucra mai mult si visam la o mare biserica, capabila sa cucereasca un mare oras. Suntem convinsi ca acesta este de-abia inceputul!

Suntem o Biserica Misionara
Credem ca Dumnezeu ne-a chemat la proclamarea Adevarului. Suntem convinsi ca dorinta Lui este sa salveze fiecare suflet din Iasi, pana la marginile pamantului. Credem ca strategia lui Dumnezeu de a cuceri pamantul se manifesta prin plantarea in permanenta de noi biserici. In acest sens noi ne-am luat in serios mandatul primit de la Domnul Isus Hristos, urmarind plantarea unei biserici in localitatea Holboca, la marginea Iasului. Momentan sunt 9 suflete din aceasta localitate care vin in Iasi la biserica noastra si care in trecut se adunau intr-un grup de casa acolo.

Program

  • Duminica: 10:00-12:30
  • In timpul saptamanii biserica se intalneste in grupuri de casa.

Contact

Adresa: Str. Sararie nr. 127, in cladirea Bisericii Adventiste 

Telefon: 0742769222 (Persoana de contact: Sebastian Ghica)

Site: http://www.biserica-neemia.ro/

Email: contact [at] biserica-neemia.ro