Lansarea Noului Testament pentru sportivi

Fundatia Romania Pro Culture, prin proiectul „Sportivi in Actiune”, va invita la un eveniment unic in tara noastra : lansarea oficiala a celei de a doua editii a Noului Testament pentru lumea sportului romanesc !

Umbland pe muchie de cutit intre victorie si infrangere, intre dorinta si deznadejde, suferind de pe urma inevitabilelor iesiri de pe prima scena, multi oameni se intreaba: „Ce-i determina pe sportivi sa continue?” Cativa dintre sportivii de renume international, binecunoscuti pentru profesionalismul si pentru valorile lor morale, ne raspund la aceasta intrebare in interviurile si gandurile pe care le-am inserat in Noul Testament adresat Sportivilor.

Va invitam sa descoperiti o lume a sportului in care spiritualul, fizicul si motivationalul isi dau mana in cea mai dificila competitie: a vietii.

Evenimentul va avea loc la Sediul Fundatiei Romania Pro Culture(Alege Viata), situat in strada Intrarea Dambovitei (Aleea Lacul Morii), Nr. 3, sector 6, Bucuresti, in spatele reprezentantei Ford.

Data : 19 aprilie 2011, orele 19.00

Daca esti direct implicat in lumea sportului romanesc atunci te asteptam la acest eveniment national deosebit !

Pentru mai multe informatii: Daniel Zafiris

E-mail: zafirisdaniel[at]yahoo.com
www.sportiviinactiune.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook