Comunicat Alege Viata

Chestionarele online au aratat ca tinerii cu varste intre 18 – 29 ani reprezinta 46% dintre utilizatorii de internet, urmati de cei cu varste intre 30 – 44 ani in procent de 24% si de adolescentii pana in 17 ani – 21,5%. Statisticile spun ca in 2009 au accesat internetul aproape jumatate dintre romani, o crestere substantiala fata de cei 7 milioane in 2008.

E nevoie de oameni din Iasi cu pasiune pentru Hristos care sa ia initiativa sa le spuna Evanghelia acestor tineri care isi petrec cea mai mare a timpului lor pe internet. Este nevoie de crestini autentici care sa ii ajute sa creasca in credinta pe acesti noi credinciosi. Poti fi unul dintre cei care se ocupa de tinerii din orasul tau care isi petrec timpul pe internet.

Alege Viata cauta voluntari care:
– sunt pasionati de mediul online
– au o inima plina de pasiune pentru Domnul
– au evanghelizarea si ucenicizarea ca prioritate

Daca te incadrezi in aceste criterii, trimite un email la contact@alege-viata.ro in care sa specifici numele tau, biserica din care faci parte, orasul, experienta online si experienta in evanghelizare, precum si datele de contact ale pastorului tau (nume, telefon, email) iar noi iti vom raspunde intr-un timp scurt.

Cu respect,

Cristian Voiculescu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook