Cum a fost in Republica Moldova

Cu ajutorul Domnului am ajuns din nou in Republica Moldova dupa 8 luni de pauza involuntara. Ma bucur ca Dumnezeu a pus pe inima celor 35 de tineri (din iasi, sibiu, vaslui, dej, medias, cluj, bucuresti,chisinau, ungheni), care au dorit sa ia parte la aceasta vizita. Pe fratele nostru pastor Gheorghe l am gasit cu acelasi zambet si plin de ravna, iar pe Natasa nu am gasit o pentru ca era acasa bolnava (sa va rugati pentru ea). Am fost primiti foarte bine de fratii nostri in cele 5 biserici in care am fost si l-am slujit pe Dumnezeu.

Scopul nostru principal cu acesta vizita a fost sa-i revedem pe copii de la Internatul din Ungheni, dar toate scolile au fost in carantina timp de doua saptamani din cauza epidemiei de gripa AH1N1, asa ca am vizitat o parte din bisericile cu care a lucrat charity cup in vara.

De cum am intrat in  Moldova, sambata la amiaza, ne-am oprit in biserica din Sculeni, care are ca lucrare o cantina sociala unde hraneste la pranz 12 batrani necrestini din sat. Am avut acolo un program de zidire cu un mesaj, cantari si marturiile unora dintre noi.

Ajunsi la biserica in Ungheni ne-am impartit in mai multe echipe si am slujit sambata dupa amiaza in mai multe locuri, si anume : vizite la familii; lectie biblica la internat (unde erau 9 copii care nu au avut unde sa mearga chiar daca era carantina); vizita la centru de plasament din Cornesti, lectie biblica la grupa de copii de la biserica baptista Buzduganii de Sus; slujire la biserica din Cornesti unde era ora de tineret si evanghelizare.

Dumnica dimineata grupati in 5 echipe am participat programul de slujire la Biserica din Sculeni, Biserica din Cornesti, Biserica Baptista din Ungheni, Biserica Penticostala din Ungheni, si la Internatul Ungheni.

Am avut parte de o atmosfera frumoasa in grupul de misiune, si experiente zidit oare acolo unde Dumnezeu a vrut sa slujim.

Pacea Domnului Isus sa fie peste voi!

Daniel Samoila

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook