Training National de Orientare

Universitatea Emanuel din Oradea organizeaza in perioada 29-31 ianuarie 2009 un Training National de Orientare in Cariera. La acest training sunt invitati sa participe toti elevii de liceu crestini-evanghelici care au participat la olimpiade.

Intre speakerii invitati se numara
Dr. Sebastian Vaduva, MBA, Decanul Facultatii de Management Griffiths
Dr. Marius Cruceru , Decanul Facultatii de Teologie, cunoscut si ca fostul-blogger “Patratosu”
Dr. John Lenton, absolvent de Oxford si Harvard.

Cei interesati de acest proiect pot gasi formularul de inscriere la adresa www.emanuel.ro/orientare . Acesta trebuie trimis la adresa de email orientare@emanuel.ro, dupa ce a fost completat.

Va multumim si va asteptam cu drag si interes!

[Multumim Stefan C.]

UPDATE

Nota1: Initial am publicat anuntul cum l-am primit, dar se pare ca deja a starnit ‘controverse’. Marius Cruceru detine momentan site-ul www.mariuscruceru.ro

Nota2: Stefan C. este un iesean, student la UEO, care ne-a transmis faptul ca acest training se adreseaza elevilor crestin-evanghelici din toata tara, si ca deja sunt inscrisi elevi din diverse orase ale tarii, inclusiv Iasi.

You may also like...

8 Responses

 1. Eduard says:

  Acum ca pe “Iasi Evanghelic” apare o stire despre ce se va petrece la Oradea e una, ca Marius Cruceru este cunoscut ca si blogerul “Patratosul” e a doua. Asta atata timp cat Marius a inchis acel blog de aproape un an, si in general el este mult mai mult decat o poate spune un blog. In rest sa ne orientam de bine!

 2. admin says:

  Initial am publicat anuntul cum l-am primit, dar se pare ca deja a starnit ‘controverse’. Marius Cruceru detine momentan site-ul http://www.mariuscruceru.ro
  Stefan C. este un iesean, student la UEO, care ne-a transmis faptul ca acest training se adreseaza elevilor crestin-evanghelici din toata tara, si ca deja sunt inscrisi elevi din diverse orase ale tarii, inclusiv Iasi.

 3. Eduard says:

  Acum ca pe “Iasi Evanghelic” se publica anuturi fara o minima editare jurnalistica ma mira. Ca lui Marius Cruceru continua sa i se aplice codita (in acest caz si mai nefericita) de fost-blogger “Patratosu” ma surpinde. Asta atata timp cat in dreptul lui se incepe cu titlul de Doctor si se continua cu Decan. De unde aceasta miopie si de ce Marius trebuie adus obligatoriu in spatiu web (blog, blogger)? Oricum, primul meu nu e o contoversa, mai degraba o usoara lectie de istetime si bun simt. Urez mult “training” si ceva orientare!

 4. admin says:

  Ok Eduard, vom incerca sa ne orientam, de acum. Alte lectii de minima editare jurnalistica le primim pe adresa iasi evg

 5. Stefan Carlescu says:

  Edi,

  Anuntul a iesit pe multe canale media, inclusiv cele iesene. Tocmai pentru ca national e implicat si Iasi-ul, mai ales ca este centru Universitar si oras important al Romaniei. De altfel, acest anunt la aparea si pe alte site-uri din reteaua evanghelici, doar ca Iasi-ul a fost primul.
  In al doilea rand, fratele Marius este bine-cunoscut in tara, intre tineri in mod special, sub numele acesta. Trainingul nostru ii are ca target tocmai pe tineri si astfel le este mai usor sa isi dea seama despre cine este vorba. Plus ca daca suntem in spatiul virtual, cu atat mai mult e un avantaj faptul ca i-am adaugat si pseudonimul “Patratosu'”.

  Multumim de comentarii si de intentia de a ne ajuta!

  Stefi

 6. draga Edi, ma bucur sa te regasesc si in aceasta forma.
  Nu este nici o suparare. Patratosu mi-a ramas agatat. Pina la urma am avut momente foarte faine, pe linga cele foarte urite in perioada patratoasa.

  Am un cadou pentru tine ca sa iti mai treaca suparea. O compozitie, de fapt un eseu in jurul unei compozitii care va fi on line in citeva zile.

  Dupa mine, eu le las deoparte si pe Dr. si pe Decan… Le socotesc pe toate ca pe un gunoi. Asa sa fie!

  In rest, va asteptam pe toti, sper sa avem si materiale audio-video.

  Cu Domnul,
  mc

 7. Dragii mei,
  vă mulțumesc pentru acest anunț.
  aseară au fost mult mai multți decît ne aÅŸteptam.
  Sala de la capela a fost aproape plină în partea de jos.
  Au fos ÅŸi ieÅŸeni în sală ÅŸi ne-am amintit cu toții de Podul de Piatră…

  Cu Domnul
  mc

 8. Eduard says:

  Draga Marius, si eu sunt bucuros de inedita regasire. Cat despre cele de mai sus, (formularea din anuntul aparut pe Iasi Evanghelic) daca pentru tine nu este nici o suparare, nici pentru mine nu e. Pace tie!

  Edi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook