Trei carti noi la editura AquaForte

De sarbatori, editura Aqua Forte ne face cadou inca trei carti:

carte001

 

Semnatura lui Hristos, Brennan Manning
Ucenicia autentica trimite inevitabil la scandalul crucii, dupa cum a-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul de pe lume!
Crestinismul nu este un cod moral, ci o relatie de iubire, in care a-l urma pe Hristos rastignit este o invitatie directa la a trai o viata de sublima nebunie.
Cartea se adreseaza celor ce-si doresc cu adevarat sa aiba inscrisa semnatura Lui pe cartea vietii lor!
 
 
  carte002Cu sufletul ramas in viata, Philip Yancey

 
Treisprezece mentori spirituali, dintre cei mai neasteptati, l-au ajutat pe autor sa se tamaduiasca de ranile primite de copil in propria-i biserica, si, surprinzator, sa-si pastreze vie flacara credintei.
Pentru unii, cartea va mirosi a samanta de scandal, pentru ca maestrii spirituali care l-au tinut pe Philip Yancey in viata sunt departe de a fi perfecti, si se dovedesc chiar a fi niste pacatosi, aparent incurabili. Pentru altii insa, cartea aceasta ar putea deveni un adevarat pansament spiritual, cu valente vindecatoare pe care autorul le-a verificat pe propriul sau suflet.

 
  carte003Calatoria inimii, John Eldredge
Inima este tocmai esenta existentei noastre, centrul fiintei, fantana din care ne adapam si din care tasnesc izvoarele vietii.
În inedita lui colectie de meditatii pe tema inimii, a dragostei, John Eldredge ne propune o calatorie pe un taram insuficient explorat. Cartea pare o actiune de comando spiritual, ce isi propune recuperarea unei comori extrem de pretioase. Te asteapta o lectura plina de sens pentru fiecare din cele 365 de zile ale anului.

Cartile pot fi procurate de la standul de carte FiloCarte, din cladirea Bisericii Filocalia, din strada Smardan 13.

You may also like...

2 Responses

  1. 07/02/2009

    […] lunii ianuarie va fi oferit de libraria FiloCarte si consta in cartea Cu sufletul rămas în viață. Articole asemanatoare3 Decembrie 2008 — O carte pentru o stire: luna decembrie (0)31 Octombrie […]

  2. 07/02/2009

    […] este Simona G. pentru ÅŸtirea Serată cu tema: Identitatea evanghelică. Ea va primi cartea Cu sufletul rămas în viață, de Philip […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook