Biserica Baptista din Iasi aniverseaza 80 de ani de existenta

Dragii noștri frați, surori și prieteni, foști sau actuali membri, aparținatori sau vizitatori ai bisericii noastre de-a lungul anilor,

Biserica Creștina Baptista “Bunavestire” din Iași (Str. Sarariei, 32), va anunța cu bucurie și cu umila recunoștința fața de Dumnezeu implinirea, in aceasta toamna, a 80 de ani de existența.

Cu aceasta ocazie, ne bucuram sa va salutam din nou și va invitam sa va bucurați impreuna cu noi, sa mulțumiți lui Dumnezeu pentru harul Sau nespus de mare, prin care am ramas in picioare pana azi și in care ne incredem pentru viitor. Serviciile aniversare vor avea loc duminica 09 noiembrie 2008, dimineața incepand cu ora 9:00 și seara incepand cu ora 17:00.

Va indemnam sa continuați sa ne susțineți in rugaciunile voastre, pentru ca bunatatea și indurarile Domnului sa ne fie innoite in fiecare zi și ca harul Lui sa ne fie inmulțit; pentru ca biserica noastra sa fie sfințita și sa creasca dupa voia Lui, pentru ca toți credincioșii din ea sa fie martori adevarați ai Domnului Isus, nu numai in cetatea Iașului, ci și in toata lumea unde ne va ingadui El sa ajungem.

Va invitam, de asemenea, daca Domnul va pune pe inima, sa transmiteți un scurt mesaj bisericii (prin e-mail).

Domnul sa va binecuvanteze pe toți, oriunde a ingaduit Domnul sa va aflați, și sa va dea har din abundența in tot ce faceți spre gloria Lui!

Şi pentru tot ce am primit și vom mai primi in și prin biserica Sa din locul acesta, Numele Domnului nostru sa fie glorificat!

Cu dragoste in Hristos,

Pastori, Florin Vasiliu, Mircea Mitrofan și comitetul bisericii.

Ps. Va rugam sa retransmiteti mesajul si altor persoane care ar putea fi interesate. Multumim!

sursa: danutm.wordpress.com

You may also like...

2 Responses

 1. Florenta Vilau says:

  Pace!

  Numele meu este Florenta Vilau si lucrez pentru Fundatia Inima catre Inima International. Este o fundatie Romano – Americana care lucreaza in special in cadrul orfelinatelor din zona de sud a Romaniei si in Bucuresti.
  Unul dintre proiectele acestei fundatii insa, este legat de computere si are ca principal scop vestirea Evangheliei in cadrul si prin bisericile locale. Categoriile de oameni carora dorim sa ne adresam sunt in special tinerii si celor ce sunt nevoiti sa invete sa utilizeze calculatoare fara a avea posibilitatea de a plati cursuri.
  Cum se poate realiza aceasta? Biserica ofera cursuri gratuite de calculatoare celor ce doresc dar impreuna cu acestea au posibilitatea de a impartasi Evanghelia si de a lega prietenii cu cei ce vin la scoala. Daca sunt membri din biserica care doresc sa urmeze cursurile scolii trebuie sa aduca la scoala cel putin un prieten necredincios.
  Proiectul consta in a ajuta biserica locala sa deschida o scoala de calculatoare. Fundatia va oferi bisericii intre 8 si 10 calculatoare second hand (Pentium III sau IV), o imprimanta, cablurile si echipamentele necesare pentru a lega computerele in retea. De asemenea si suport pentru cursurile care urmeaza sa fie predate in cadrul scolii. Programele predate sunt Windows Xp, OpenOffice Writer, Excel si Power Point. Tot Fundatia va pregati un instructor care sa predea materialul in cadrul unor cursuri de calculatoare online.
  Care sunt responsabilitatile bisericii? Biserica locala trebuie sa gaseasca cel putin o persoana nascuta din nou, care sa se dedice acestei lucrari. Viitorul “profesor” trebuie sa investeasca timpul necesar completarii cursurilor puse online, sa infinteze grupe de cursanti si sa predea la scoala de calculatoare lucrurile pe care le-a invatat. Fundatia nu are posibilitatea sa ajute din punct de vedere financiar persoana respectiva. De asemenea nu am reusit inca sa acreditam scoala de calculatoare deci nu putem sa oferim nici o diploma oficiala celor ce vor termina cursurile de calculatoare.
  Intetionam sa incepem scoala online pentru profesori pe 19 ianuarie 2009.
  Pentru informatii suplimentare si pentru a ma contacta in vederea inscrierii la cursuri nu evitati sa ma contactati pe adresa de email: fvilau@yahoo.co.uk
  Domnul sa va binecuvanteze!
  Florenta Vilau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook