Conferinta – Lupta impotriva depresiei

Lupta impotriva depresiei

Lupta impotriva depresiei

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, Biserica Filocalia va invita la seminarul Lupta impotriva depresiei, sustinut de Bruno Schwengeler, editor, fondatorul revistei Ethos.

Depresiile fac parte din cele mai frecvente tulburari sufletesti, toate clasele sociale si grupele de varsta fiind afectate. Apare insa tendinta ca din ce in ce mai multi tineri sa devina depresivi. Acest aspect are consecinte serioase In societatea noastra. Spre exemplu, paguba economica din America cauzata de comportamentul depresiv se ridica la 30 de miliarde de dolari anual. Care sunt cauzele depresiei? Cade asupra noastra ca un virus sau avem si noi insine rolul in aparitia depresiei? Cum o prevenim? Ce spune Cuvantul lui Dumnezeu vizavi de aceasta problema? Dorim sa analizam aceste aspecte impreuna!

Referent: Bruno Schwengeler, editor, fondatorul revistei Ethos. Bruno Schwengeler tine seminarii cu diferite tematici crestine de peste 20 de ani, in multe tari europene.
PROGRAMUL SEMINARULUI:

Joi 30 Octombrie 2008, ora 18
Puterea gandurilor
Depresiile nu apar din senin! Daca vrem sa intelegem tulburarile psihice precum depresia, psihoza sau frica, trebuie sa reflectam asupra modului nostru de gandire.

Vineri, 31 Octombrie 2008, ora 18
Gandirea distructiva – program pentru o viata nefericita
Depresii organice si depresii determinate de evenimente

Sambata, 1 Noiembrie 2008, ora 17
Inchisoarea pe care ne-o construim singuri; sa identificam tipare de gandire, influente si moduri de comportament gresite.

Frica are multe fete. Se ascunde sub nenumarate tipare de comportament pe care la inceput nu le recunoastem. ca atare. Frica reprezinta incipitul multor greutati ale vietii sufletesti. Tulburarile psihice, conflictele, problemele in casnicie si in educatie, problemele legate de varsta si de serviciu, toate acestea au de-a face cu frica.

Locatie: Biserica crestina dupa Evanghelie Filocalia, Str. Smardan nr. 13

Informatii suplimentare:

  • Dan Maftei: 0726 396 007
  • Bogdan Chitescu: 0722 311 857

You may also like...

1 Response

  1. 30/10/2008

    […] noiembrie 2008 Seminarul “Lupta împotriva depresiei”, IaÅŸi, 30 octombrie – 1 noiembrie Conferință de post ÅŸi rugăciune a tinerilor din România, Arad, 30 octombrie – 1 noiembrie […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook