Ajutor pentru persoanele cu dizabilitati fizice

In sprijinul persoanelor cu dizabilitati fizice, Biserica „Filadelfia” din Suceava impreuna cu organizatia „Joni and Friends” vor distribui in perioada 7 – 11 iulie, carucioare, cadre si carje. Cererile tip se vor primi de la sediul bisericii din Suceava, str. Narciselor nr. 5E, pana in 4 iulie, zilnic intre orele 9 – 14. Solicitantii vor prezenta adeverinta de la medicul de familie sau copie dupa certificatul de handicap.

Informatii suplimentare la: 0230-531205, 0754-025711, board@filadelfia.ro

You may also like...

3 Responses

 1. TUDOSIE DUMITRU says:

  Buna ziua!
  Din pacate am handicap locomotor si ma deplasez in scaun mobil. Aceste se poate schimba o data la 5 ani. Din cauza utilizarii lui intensive, s-a cam deteriorat ireversibil, il am legat cu sarma in mai multe locuri.
  Personal, as fi interesat de achizitionarea unui alt scaun(carucior)mobil necesar deplasarii mele. Am sa va dau cateva date personale: sunt pensionat medical din anul 2000, cu grave diagnostice: leucemie limfatica cronica, diabet zaharat insulino-dependent, vasculite necrotica, hepatita cu virus C, amputatii bilaterala de la metacarsian, necroza de cap femural bilaterala.
  Am 55 ani, casatorit.
  Inchei cu speranta ca solicitarea mea nu a fost zadarnica

 2. TUDOSIE DUMITRU says:

  Revin cu precizarea ca locuiesc in Bucuresti, str. Sachelarie Visarion 4, bloc 112A, scara A, etaj XI, ap. 56, sector 2
  Va multumesc

 3. Asociatia CASA BETANIA says:

  Buna ziua!
  Ma numesc Magdalena Ruscu si sunt presedinta ASOCIATIEI CASA BETANIA, din Constanta, o organizatie nonprofit, ce are ca obiect de ajutorarea persoanelor cu nevoi. In activitatea noastra avem in baza de bate si persoane cu dizabilități care au nevoie pentru deplasare de cârucioare. Observăm că a-ti avut o ofertă pentru o periaodă foarte scurtă de căruciaore ÅŸi numai pentru o anumită zonă geografică. În aetnția noastră sunt aproximativ 20 de persoane care ar avea nevoie de cărucioare. Întrebarea noastră este dacă se poate să reveniti cu oferta d-vs. si pentru alte persoane din alte zone ale tății, adică din Constanța.
  În speranța unei bune colaborări vă mulțumim.
  Magdalena Ruscu
  Pot fi contactată si la telefon: 0741.123.056

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook