Valentine’s Day – Dragoste la ultima vedere

14 februarie a devenit pentru multe natiuni o zi speciala dedicata indragostitilor. Denumita si Valentine’s Day, aceasta zi incurajeaza cuplurile sa isi exprime in mod public dragostea pentru partener si sa faca ceva inedit, nu numai pentru ei doi, dar si pentru cei dragi: sa trimiti o felicitare de multumire, sa oferi o floare, o cutie de bomboane…sau o imbratisare in semn de multumire pentru cineva care ti-a fost alaturi.
Fiecare persoana isi exprima intr-un mod diferit dragostea, dar toti avem acelasi mesaj de transmis: “Te iubesc!” sau “Multumesc ca imi esti alaturi!”.
Duminica aceasta vom vorbi si noi despre dragoste… dragostea adevarata versus dragostea toxica, egoista si te vom invata cum sa faci complimente persoanei iubite.
Vom invata despre toate aspectele si etapele dragostei impreuna cu prof. Cristian Lucaci, director al Colegiului Richard Wurmbrand, Iasi, in seminarul cu tema:

Dragoste la ultima vedere
afisEclesia14F5000
Deci…. daca se spune ca exista Dragoste la Prima Vedere, de ce sa nu ne dorim ca aceasta dragoste sa tina si pana la ultima vedere?
Desi nu vrem sa recunoastem, dragostea este o decizie si “la prima vedere” este o flacara, o pasiune, care, daca este alimentata si decidem sa o intretinem, se transforma in dragoste. Crezi acest lucru?
Vino duminica aceasta, 14 februarie 2010, intre 17 si 19 la Casa de Cultura Mihai Ursachi si descopera care este adevarata dragoste!

Sursa: Eclesia Navobi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook