Conferinta internationala CRESCENDO in Romania

Crescendo organizeaza, in perioada 17-20 Septembrie 2009, Conferinta Internationala cu tema “Experiencing Unity” (Experimentand Unitatea), conferinta sustinuta pentru prima data in Romania.

Locul de desfasurare al conferintei: Hotelul “Aro Palace” din Brasov.

Organizatia Crescendo organizeaza anual aceasta conferinta si se adreseaza artisitilor profesionisti crestini ( muzicieni, plasticieni, actori, etc.) care, impreuna, pot avea parte experienta inedita, constructiva si motivatoare pentru fiecare dintre cei interesati in a-si dezvolta slujirea, prin darurile cu care a fost inzestrat.

Organizatia Crescendo este o filiala independenta si interconfesionala a Organizatiei Campus Crusade for Chirst si se adreseaza muzicienilor profesionisti din intreaga lume. Avand biroul principal in Liestal – Elvetia, colaboreaza cu artisti din peste 40 de tari. Unul din scopurile organizatiei este de a incuraja muzicienii sa slujeasca in Biserica lui Hristos cu darurile lor, sa ajute bisericile si organizatiile in organizarea de concerte si evenimente speciale.

Mai multe informatii despre Crescendo si despre conferinta, in limba engleza, puteti afla pe site-ul www.crescendo.org.
Informatii legate de inscriere, cazare si programul conferintei “Experiencing Unity” 2009 puteti obtine de la Carmen Zaharia Danicov , coordonator proiecte culturale in cadrul Crescendo Romania : nr tel. 0747 045944, e-mail: Carmen_zah@yahoo.com

You may also like...

1 Response

  1. Buna ziua, va multumesc pentru publicare in numele organizatorilor conferintei. va rog sa faceti o mica updatare: data de desfasurare e 17-20 Septembrie 2009. Scuzati greseala si multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook