Festivalul de creatie – Gust, nu forma!

Iubiti frati in Christos,

Va transmitem salutari sfinte si ne rugam ca Domnul sa va intareasca si sa va dea izbanda!

Am dori sa va invitam in data de 20 iunie a.c., data cand Biserica noastra [n.r. Biserica Crestina Baptista “Bunavestire”, Nr. 1, de pe strada Sararie nr. 32, Iasi] organizeaza un Festival al Creativitatii destinat tinerilor, menit sa ofere un cadru duhovnicesc de exprimare a recunostintei noastre catre Domnul Hristos intr-un mod creativ.
Aceasta este si tema festivalului: “Creativitate in Hristos” si are ca simbol sarea (Matei 5:13 – “Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iaras puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara, si calcata in picioare de oameni.” ); titlul evenimentului este “Gust, nu forma. Ce ar fi sa cream sarat?”.

Intentia noastra este sa oferim un cadru in care ne putem manifesta cat mai creativ posibil si in acelasi timp sa-l glorificam pe Dumnezeu prin creatiile noastre. Astfel, Festivalul se va desfasura pe mai multe sectiuni: poezie, arta vizuala (pictura,scluptura, fotografie, arta grafica, video), arta teatrala (scenete, pantomima) si muzica. Cele doua reguli foarte importante sunt originalitatea creatiei prezentate in cadrul Festivalului si respectarea simbolului sarii.
La final, cele mai bune creatii vor fi premiate in urma votului publicului prezent la festival si a unui juriu ales. In ciuda timpului destul de scurt pana la momentul desfasurarii intalnirii, speram sa fiti receptivi la invitatia noastra; am fi bucurosi sa ne putem inchina Domnului impreuna cu voi si sa fim creativi in acest lucru. Am dori ca prezenta dumneavoastra sa fie confirmata pana la data de 10 iunie a.c. la numarul de telefon : 0766 712 460 (Gabriel Moisuc)
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

In final, va transmitem salutul Bisericii noastre care sta scris in cartea Apocalipsei, la cap. 22 cu versetul 14: “Ferice de cei ce-si spala hainele, ca sa aiba drept la pomul vietii, si sa intre pe porti in cetate! ”
Pastor, Responsabil lucrare tineret,
Florin-Cezar Vasiliu pastor Iosif Gabriel Moisuc.

sursa: Tineri crestini Iasi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook