Conferinta: Conducerea in echipa

În nume personal și in numele fundației BIG vreau sa va invit la prima mini-conferința care va avea loc sambata 29 noiembrie 2008, ora 10 la Biserica Creștina Vestea Buna, din Str. Victor Babeș nr. 3.
Aceasta invitație este adresata oricarui lider și echipe de lideri implicați in diverse lucrari. Daca va aduceți aminte, am mai menționat cate ceva despre aceasta conferința la intalnirile TAC. Este foarte important sa venim impreuna cu echipa de lucru pentru un timp mai eficient.

Dragii frați și surori chemați de Dumnezeu sa-I slujiți in diverse lucrari,

Înca din anii de facultate Domnul mi-a pus pe inima sa ma implic in lucrarea cu tinerii și majoritatea dintre voi ma cunoașteți destul de bine pentru ca am lucrat impreuna cu voi. Cu ajutorul Domnului am ajuns sa aprofundez Scriptura și lucrarea cre intr-o școala extraordinara. Ultimii ani de studiu la Moody Bible Institute m-au provocat extraordinar de mult și mi-au intarit chemarea in lucrarea cu tinerii.

La inceput am vrut ca atunci cand ma intorc in Romania sa ma implic la nivelul mai multor biserici in lucrarea aceasta dar mai tarziu am ințeles ca cel puțin pentru un timp ar trebui sa lucrez cu tinerii din Biserica Vestea Buna. De doi ani insa, de cand sunt aici și lucrez cu tinerii, inima mea bate din ce in ce mai mult pentru toți tinerii din Biserica lui Cristos.

La ultima conferința la care am participat am fost provocat foarte mult de Domnul prin Bill Hybells care a vorbit despre o nemulțumire sfanta. În timpul acelei sesiuni a venit intrebarea personala: tu ce anume nu mai suporți ca și creștin? A venit apoi un timp de cercetare și am dat raspuns la intrebarea aceasta. Cred ca unul din lucrurile pe care nu le mai suport este separarea bisericilor, lipsa de comunicare și este atat de trist ca aceasta se resfrange și asupra tinerilor. Oare aceasta este și nemulțumirea voastra …….?

De cand am venit in Romania am inceput sa colaborez cu fundația BIG (Biserici cu Impact Global) care iși propune sa faciliteze comunicarea dintre bisericile evanghelice iar de anul trecut ei au lansat un program de transmitere a unor valori pe care ar trebui sa le aiba orice lucrarea sanatoasa. Ca strategie ei au ales sa porneasca din toamna cu o conferința urmata apoi de miniconferințe la nivel zonal. Anul acesta ne vom concentra pe Conducerea in echipa.

Cu dragostea lui Cristos,
Liviu Ursache
Reprezentant BIG

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook