Locul Bisericii Penticostale in Romania si in Iasi

Cu ocazia implinirii a 40 de ani (1968-2008) de la redeschiderea Bisericii Penticostale din orasul Iasi,  Asociatia Onesimos organizeaza o intalnire de dialog cu tema Locul Bisericii Penticostale in Romania si in Iasi.

Manifestarea va avea loc la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” a municipiului Iasi (Parcul Copou), sambata 8 noiembrie, ora 14:00. Invitati speciali la acest dialog sunt domnii: Conf.univ.dr John Tipei, Rector al Institutului Penticostal Bucuresti si Emanoil Caileanu, Pastor al Bisericii Penticostale “Ziua Harului” din Iasi. La intalnire, sunt asteptati sa participe toti cei interesati de subiect.

Asociatia Culturala Onesimos si-a inceput activitatea in septembie 2001 cu scopul de a promova valorile culturale crestine. Prin dezbaterile pe care le organizeaza regulat si prin seriozitatea si profesionalismul invitatilor chemati sa se pronunte in raport cu diferitele teme, Asociatia Culturala Onesimos isi reafirma, de fapt, credinta in dialog, in calmul dezbaterii si in analiza competenta.

You may also like...

2 Responses

  1. PACEA DOMNULUI fratilor va rog in numele DOMNULUI ISUS HRISTOS sa va rugati impreuna cu noi pt o persoana idaniela sarman 27 ani care este in coma la spitalu din petrosani ca bunulDUMNEZEU SA SE ATINGA DE EA SI SO VINDECE VA MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS AMIN

  1. 03/12/2008

    […] lunii noiembrie este Buliga Nistor pentru stirea Locul Bisericii Penticostale în România ÅŸi în IaÅŸi. El va primi cartea Rastiginit de crestini, de Gene […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook