Conferinta cartea Apocalipsa

Dragi frati in Hristos,

Cu ajutorul Celui care era, care este si care vine voi sustine la Iasi in perioada 31 octombrie (Vineri, 17:30-20:30) , 1 noiembrie (Simbata, 9:00-12:30 si 16:00-19:00) 2008 la Filocalia (Str. Smirdan nr.13, ) o conferinta pe cartea Apocalipsa. Oricine este interesat de aceasta carte este binevenit, si oricine vrea sa ma sprijine in rugaciune este iarasi binevenit! In atas aveti un document cu afisul conferintei.

Daca stiti persoane care ar putea fi interesate, puteti da mai departe acest mesaj. Daca doriti sa participati la aceasta conferinta, va rog sa confirmati participarea dumneavoastra la Alina Apostoae, a caror date de contact le gasiti mai jos. Cunoasterea din timp a numarului de participanti, ne va ajuta sa organizam mai bine conferinta. Participarea la conferinta va implica o taxa de 5 ron de persoana, taxa ce va acoperi o parte din cheltuieli. Aceasta se va putea plati in timpul conferintei.

Cei care nu sunt din Iasi si au nevoie de cazare ar putea fi gazduiti (macar o parte) de fratii mei dragi din Biserica Neemia. Daca aveti nevoie de cazare luati legatura cit mai din timp cu Alina Apostoae – tel. 0744335453, e-mail: mihaela_alina_ apostoae@ yahoo.com

Nadajduind in Cel ce va reveni in glorie,

Iulian Ghica,

Biserica Neemia, Iasi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook