Despre Festivalul Sperantei

Dragii nostri,

Prin harul Domnului am putut lua parte, alaturi de majoritatea liderilor crestini din Romania si a altor sute de lucratori implicati, la acest festival al sperantei care a avut loc intre 4-6 Iulie in Timisoara pe stadionul Dan Paltinisanu.

Intr-o atmosfera binecuvantata ne-am putut bucura alaturi de fratii nostrii din intreaga tara si de peste hotare, de ocazia ca prin cantari, marturii, predica sa-L vestim pe Domnul si modul in care El poate aduce nu doar speranta, ci si siguranta, in viata celui ce crede in El. Multumim tuturor acelora care v-ati rugat pentru ca Domnul sa foloseasca acest eveniment national spre slava Lui si mantuirea multora.

Ca unul care am fost solicitat ca in seara de deschidere – pe 4 Iulie – sa prezint marturia intoarcerii mele la Domnul, nu pot spune decat ca Dumnezeu a fost prezentat si m-am bucurat ca El mi-a oferit aceasta ocazie deosebita de a spune tuturor cum Isus Hristos, in duh si adevar este singura Cale spre Tatal, singurul Adevar pe care trebuie sa-L credem si Viata vesnica la care am fost chemati.
Multumesc tuturor acelora care v-ati rugat pentru mine si pentru noi!
Cuvintele ce-i drept nu pot descrie indeajuns bucuria pe care o poti avea atunci cand in partasie cu fratii il inalti pe Domnul. Cei care ati fost acolo pe stadion cred ca ati simtit intr-o forma sau alta acest lucru.

Desigur ca orice organizare a unei astfel de manifestari care aduce la fiecare intalnire peste 25.000 de oameni poate avea si plusuri si minusuri. Dincolo de aceste aspecte ramane bucuria proclamarii lui Hristos ca singurul raspuns ptr inima omeneasca. Si cum Asaf spune in psalmul 77:14, asa spun si eu :”Tu esti Dumnezeul care faci minuni, Tu Ti-ai aratat puterea printre popoare !”

Minunea pe care El a facut-o in aceste 3 zile de festival a fost aceea ca Isus Hristos a fost predicat, vestit, inaltat in mijlocul a peste 70.000 de persoane si a altor milioane care prin intermediul satelitului au putut intra in atmosfera de la Timisoara. Fie ca Dumnezeu din ceruri sa inceapa o revolutie spirituala in Romania si din Timisoara, orasul din care a inceput o altfel de revolutie in 1989.

Domnul sa fie binecuvantat in veci si noi sa ramanem sub binecuvantarea lui vesnica !

In dragostea Lui,
Daniel si Dina Zafiris

Sursa: filocalia.info

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook